Demo's en prijzen

Demo's radio- en kabelkrantcommercials

Om een idee te krijgen van de producties die The Sound Company levert aan reclamebureaus, lokale- en regionale omroep en regionale tv-stations, vind je er op deze pagina wat voorbeelden van. Voor het beluisteren van de demo-tracks heeft u realplayer nodig. Hier is het programma gratis te downloaden:

Luister nu naar onze producties

Door het beluisteren van deze voorbeelden krijgt u alvast een indruk van onze productiemogelijkheden. We hebben nog veel meer te bieden. Naast de radio- en tv-commercials komen uit onze studio dagelijks producties voor (multi)media en entertainment. Vaak is dat maatwerk. Als u hierover meer wilt weten, stuur dan een e-mail naar info@soundcompany.nl. Wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Klik op de voorbeelden van radio- en tv-commercials en luister naar:

Gesproken Commercials
Voice over
Televoice (voice respons)
Ladyline Infomercial TV Complete demo op aanvraag (mail)
Bluekens Volvo Surfcity SBS 6 Demo VRI voicemail bestellijn
Japans Restaurant Okinawa Bedrijfsfilm  
Ceder Garage    
JJ Top Sponsormededeling  
Dino Dierensuper (met 'Big Brother Ruud') Voetbal 24  
Commercials met zang Polis Profijt Plan  
Rico Tegels Porche Centrum Zuid  
Emma Passage    

Voice respons demo

Een demonstratie-cd met een indruk van de ingesproken voice-respons scripts laten wij u graag horen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact op via voicerespons@soundcompany.nl.

Prijzen lokale commercials voor radio en kabelkrant

Wij produceren commercials voor diverse media; radio, kabelkrant, tv en instore (bijvoorbeeld voetbalstadions, winkelcentra en modeshows). Een standaardprijs is niet eenvoudig weer te geven. Als u telefonisch contact opneemt, kunnen we u snel genoeg een prijs voorrekenen. Dat kan ook via mail. Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden die The Sound Company in huis heeft en de prijzen die daarbij passen, mail dan naar prijzen@soundcompany.nl.

terug <<