Televoice studio


Elke dag stemmen in de studio


Telefoneren met 0800/0900-nummers en sms-en in combinatie met een website of andere media is helemaal van deze tijd. The Sound Company is de audioproducent voor actielijnen, informatielijnen, spelletjes, instructiescripts en veel meer... Wij informeren u graag op maat.

Pragmatisch partner
The Sound Company heeft elke dag sprekers met ervaring in de studio. Zo kan er snel op de behoefte van uw klant worden ingespeeld. The Sound Company hanteert tarieven die niet alleen landelijk, maar ook Europees gezien, uniek zijn. Kernwoorden zijn: snelle en correcte levering, scherpe prijzen, betrokkenheid en persoonlijke behandeling. The Sound Company is ook als 'televoice'-leverancier een zeer pragmatisch partner !

Digitaal geleverd
Alle producties worden gebruiksklaar (op CD, via mail of voor vaste klanten downloadable vanaf onze ftp-server) in het juiste digitale formaat aan u geleverd, zo in te lezen in uw soft- en hardware.

Informatie
Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogeijkheden die The Sound Company voor u kan bieden. Mailt u uw gegevens naar voicerespons@soundcompany.nl, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

 

terug <<